Últim dia per inscriure's al sorteig d'habitatge de protecció oficial de Promusa


Temes relacionats

Promusa convoca un nou sorteig d'habitatge de lloguer de protecció oficial (20/mar/12)


  • Comparteix:

Sorteig de Promusa

Sorteig de Promusa

Els santcugatencs que vulguin inscriure's al darrer sorteig d'habitatge de protecció oficial de Promusa tenen fins aquest dimecres a les dues de la tarda per fer-ho. Un total de 86 habitatges de promoció privada, a més d'altres pisos de contingents anteriors que han quedat abandonats, formen aquesta nova promoció d'immobles de protecció oficial en règim de lloguer, que sortejaran l'últim dimarts del mes.

Es tracta de 14 habitatges d'una habitació, 28 de dues i 43 de tres, a més d'un habitatge reservat per a persones amb mobilitat reduïda. Tots estan situats a la zona del Turó de Can Mates i tenen plaça d'aparcament i traster vinculats. Per optar-hi cal estar inscrit al Registre de sol·licitants d'habitatges amb protecció oficial de Sant Cugat abans d'aquest dimecres a les dues de la tarda. Una vegada revisada la seva documentació, els guanyadors escolliran habitatge segons el seu ordre a la llista.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.