El programa 'Voluntariat per la llengua' arriba a la xifra rècord de 50 parelles lingüístiques


  • Comparteix:

Un total de 50 parelles formen part del programa 'Voluntariat per la llengua' que un any més posa en contacte catalanoparlants amb persones que volen aprendre i millorar el català. L'objectiu de la iniciativa és conversar en un àmbit distès i aconseguir que aquella persona que s'inicia al català pugui millorar la llengua per acabar usant-la en les seves activitats quotidianes, laborals i de relació social. La iniciativa, organitzada pel Servei Local de Català (SLC), funciona des de fa vuit anys a la ciutat.

La Casa de Cultura ha acollit aquest dimarts la primera trobada de les noves parelles lingüístiques que fins al juny conversaran per tal de millorar la llengua. Voluntaris i participants es trobaran una hora a la setmana i parlaran dels temes que decideixin.

La responsable del Voluntariat per la llengua, Lídia Ponsatí, ha destacat a Cugat.cat l'augment de parelles que han registrat en aquesta edició.

Lídia Ponsatí

Hi ha un augment molt significatiu però no sabem quin és el motiu. És curiós perquè han incrementat els voluntaris i els participants.




Una de les parelles que s'han conegut aquest dimarts són la voluntària Teresa Vilanova i la participant Inés del Prado. Totes dues han explicat què els ha portat a acollir-se al programa.

Teresa i Inés

M'agrada ajudar la gent que s'interessa pel català. / Les meves filles van a l'escola pública i vull ajudar-les quan fan els deures.





El programa 'Voluntariat per la llengua' col·labora una vegada al mes amb el magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.