Busquen un santcugatenc desaparegut diumenge a Bigues i Riells


  • Comparteix:

Josep Basany té 75 anys

Josep Basany té 75 anys

Els Mossos d'Esquadra busquen un santcugatenc desaparegut aquest diumenge. Josep Basany, de 75 anys, va desaparèixer a Bigues i Riells després d'haver dinat a un restaurant d'aquest municipi.

L'últim lloc del qual es té constància de la presència de Basany és el restaurant Can Oliveres, d'aquesta localitat del Vallès Oriental. El santcugatenc té cabell blanc, medeix 185 centímetres i pesa uns 110 kilos. En el moment de la desaparició, Basany vestia pantalons grisos, sabates negres, caçadora blau marí i una camisa de quadres.

El santcugatenc no tenia cap mena de problema físic ni mental abans de la desaparició. La família va presentar la denúncia corresponent a Mossos d'Esquadra, que ja ha iniciat la cerca. Els familiars demanen l'ajut ciutadà i que qualsevol persona que tingui alguna informació es dirigeixi al cos policial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.