L'Escola Municipal d'Art i Disseny crearà el logo dels 30 anys de Ràdio Sant Cugat


Temes relacionats

Ràdio Sant Cugat rep un guardó pels seus 25 anys de compromís amb la proximitat (27/oct/08)

Els Ciutat de Sant Cugat premien la trajectòria i la tasca de Ràdio Sant Cugat (25/feb/08)

Més de 5.000 persones celebren amb Ràdio Sant Cugat la inauguració dels nous estudis del carrer Plana de l'Hospital (23/abr/06)

Ràdio Sant Cugat celebra el seu vintè aniversari amb una nova web (13/jun/02)


  • Comparteix:

Cugat.cat celebra enguany el 30è aniversari d'emissions de Ràdio Sant Cugat

Cugat.cat celebra enguany el 30è aniversari d'emissions de Ràdio Sant Cugat

Alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny seran els encarregats de dissenyar la imatge corporativa de commemoració dels 30 anys de l'inici d'emissions de Ràdio Sant Cugat (91.5 FM), ara Cugat.cat. La imatge, que serà una realitat a finals de maig, s'utilitzarà en els diversos actes que es duran a terme en la celebració del 30è aniversari.

La realització del logo per al trentè aniversari de l'inici d'emissions de Ràdio Sant Cugat anirà a càrrec de tres alumnes del segon any de Gràfica i Publicitària de l'Escola Municipal d'Art i Disseny.

La col·laboració amb Cugat.cat es vehicularà a través dels alumnes que hagin de fer pràctiques laborals. Una iniciativa que, com comenta la directora del centre, Cristina Subirats, marca l'inici d'una nova etapa. Són declaracions a Cugat.cat.

Cristina Subirats

La voluntat és obrir de cara a l'any que ve una col·laboració via pràctiques més contínua.



El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha valorat aquesta col·laboració, que va en la línia d'aprofitar el talent local i d'enfortir sinergies.

Miquel Herrada

La celebració d'aquests 30 anys de projecte de comunicació local s'ha de fer extensiva a la ciutadania, i oberta a les entitats del municipi.




La imatge commemorativa veurà la llum a finals de maig i s'utilitzarà en les diferents comunicacions que tindran lloc per als actes del trentè aniversari de les emissions Ràdio Sant Cugat, ara Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.