L'AMPA de l'escola bressol de Valldoreix demana a l'EMD que concreti les retallades del proper curs


Temes relacionats

L'EMD garanteix la qualitat de l'escola bressol tot i l'impagament de la Generalitat (25/gen/12)


  • Comparteix:

Una aula de l'escola bressol de Valldoreix

Una aula de l'escola bressol de Valldoreix

L'AMPA de l'Escola bressol de Valldoreix exigeix a l'EMD que quantifiqui la tisorada que patirà el centre educatiu el proper curs. L'associació es queixa de no saber encara la quantitat de l'augment de la quota de menjador i lamenta la supressió del servei d'acollida i l'acomiadament de dues auxiliars. Per aquest motiu, les mares i pares es concentraran aquest dimecres davant l'EMD, just abans de la junta de veïns, per demanar informació acurada a totes les famílies afectades.

Des d'aquest gener les famílies valldoreixenques que porten els seus fills a l'Escola Bressol de Valldoreix paguen 23 euros més al mes. De cara al curs que ve, però, les famílies patiran encara més canvis, segons l'AMPA del centre educatiu. Les quotes de menjador s'incrementaran per poder suportar despeses que corresponen a escolariat i, a més, el servei d'acollida que es fa de vuit a nou del matí se suprimirà, tot i que l'AMPA ha proposat que el servei sigui de pagament.

La membre de l'AMPA, Carme Roca, ha explicat què volen exigir a l'EMD amb aquesta protesta. Són declaracions a Cugat.cat.

Carme Roca

Volem saber exactament fins on arribaran les retallades i volem que tothom sàpiga la situació que patim.




L'AMPA també lamenta que el mes passat la vocal d'educació de l'EMD, Susanna Herrada, els comuniqués que aquesta escola bressol deixava de ser 'un centre d'excel·lència'. Un fet que segons l'AMPA encara s'agreujarà més amb aquestes retallades.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Hola, Jo porto la meva filla a l'Escola Bressol de les Planes, i el passat dia 21 de març ens van comunicar que aquesta escola Bressol la tancarien el pròxim curs, a no ser que alguna empresa privada volgués fer-se càrrec. (en un mes i mig sembla missió impossible). Per altre cantó ens vam comunicar que per la resta de llar d'infants preveuen volen augmentar la ratio de nens per classe (Ex.: si ara, a les classes dels mes grans havien 17 nens, probablement al setembre miraran que hi hagin 20 o 22 nens per classe - el màxim segons normativa de la Generalitat.

Esther González. Enviat el 28/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.