Comunicat dels treballadors de l'OAMCIC respecte la reforma laboral


  • Comparteix:

Els treballadors de l'OAMCIC volen expressar:

La reforma laboral presentada pel govern espanyol suposa una involució sense precedents en els drets dels treballador en tota l'etapa democràtica del nostre país i provoca una modificació molt substancial de les condicions de treball, ampliant el poder unilateral de les empreses o institucions, reduint el control judicial i el control de l'autoritat laboral en perjudici del més feble, que és el treballador.

Per això, la majoria del col·lectiu de treballadors de l'OAMCIC exigeix la modificació dels aspectes més lesius per als interessos dels treballadors i la negociació dels agents socials i govern espanyol fins a la consecució d'un acord que permeti corregir tots els efectes perniciosos d'aquesta reforma.

També considerem necessari revisar l'actual situació econòmica de Catalunya respecte la resta de l'Estat espanyol, la qual comporta una pèrdua de riquesa al nostre país que perjudica l'estat del benestar i de les condicions dels treballadors catalans.


Sant Cugat del Vallès, 29 de març de 2012



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.