Dificultats de trànsit als polígons de Can Sant Joan i Can Magí


  • Comparteix:

Tall d'una rotonda durant la vaga general

Tall d'una rotonda durant la vaga general

Piquets sindicals alenteixen el trànsit la rotonda de l'avinguda de la Clota des d'on es pot arribar a Hewlett-Packard i a TVE. El piquet dificulta però no talla l'accés a la zona empresarial des de l'AP7, la B30 i Sant Cugat. També hi ha dificultats en el trànsit a la rotonda on desemboquen les avingudes de Cerdanyola i Can Roquetes, en una de les àrees amb més presència de companyies i empreses del municipi.

El representant de CCOO al comitè d'empresa de Delphi, Jordi Arnáiz, ha detallat a Cugat.cat com s'han desplegat els piquets informatius.

Jordi Saladie

No impedim a la gent que vingui, però els piquets informatius provoquen cues.




En aquest sentit, el president del comitè d'empresa de Hewlett Packard (HP) Consultoria i Aplicacions i membre de CGT, Jordi Saladie, ha explicat que, tot i ser únicament informatius, l'acció dels piquets provoca cues de manera inevitable.

Jordi Arnáiz

Tenim diversos piquets informatius a totes les rotondes.




Fonts sindicals indiquen que el seguiment de la vaga general als polígons industrials santcugatencs ha estat superior al 90%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.