Escàs suport a la vaga als eixos comercials de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les botigues del carrer Santiago Rusiñol han obert les portes

Les botigues del carrer Santiago Rusiñol han obert les portes

La immensa majoria dels comerços de la ciutat han aixecat la persiana aquest dijous, tot i la crida a la vaga general. Les botigues i negocis dels carrers Santa Maria i Santiago Rusiñol han obert les portes dels establiments amb una activitat superior a la d'un feiner normal. El Centre Comercial Sant Cugat, on s'han concentrat diversos manifestants procedents dels polígons propers, no ha obert i els comerços de l'avinguda de Cerdanyola han reobert un cop ja han marxat els piquets que han circulat per la zona.

Els carrers de Santa Maria i Santiago Rusiñol han vist com molt bona part dels seus comerços han obert amb normalitat. L'afluència de compradors ha estat similar a la d'un dia festiu, amb famílies amb infants que no han anat a escola. Molts propietaris de comerços s'han mostrat a favor de la vaga, però han admès que no es poden permetre tancar en una època de crisi econòmica.

Comerciants

He obert com han fet els altres comerços. / Sóc autònom i he d'obrir, però estic a favor de la vaga.


La Rambla de Celler ha registrat una activitat gairebé idèntica a la d'un dia normal. Per la seva banda, els establiments de l'avinguda de Cerdanyola han estat tancats al matí, però molts han obert un cop els piquets han abandonat la zona.

El Centre Comercial Sant Cugat ha tancat les portes al matí. Uns piquets procedents de polígons industrials de la zona s'han apropat a l'espai comercial en aquesta franja.

Pimec Vallès Occidental ha constatat que la jornada s'ha desenvolupat amb normalitat al petit comerç de la comarca. En el cas de Sant Cugat, la patronal de les pimes ha apuntat que hi hagut tancaments momentanis a causa d'algunes protestes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.