Les inscripcions a la Marxa Infantil avancen a bon ritme amb 1.050 parelles


Temes relacionats

La Marxa Infantil i Juvenil torna a Sant Medir i passarà per Torre Negra (22/feb/12)

La 54a Marxa Infantil se celebrarà el 15 d'abril (20/gen/12)


  • Comparteix:

El cartell de la 54a Marxa Infantil és obra de Malak Achghalf, de set anys / Font: Marxainfantil.cat

El cartell de la 54a Marxa Infantil és obra de Malak Achghalf, de set anys / Font: Marxainfantil.cat

El període d'inscripció a la 54a Marxa Infantil de Regularitat finalitza aquest dissabte i, fins al moment, hi ha apuntades 1.050 parelles. Del total de parelles, només 20 pertanyen a la categoria juvenil, assolint les xifres que es preveien des de l'entitat. La marxa, que tindrà lloc el tercer diumenge d'abril, ja té cartell oficial i il·lustració de la samarreta, escollits d'entre 1.575 dibuixos presentats pels alumnes de la ciutat.

Prop de 1.050 parelles ja s'han preinscrit a la 54a Marxa Infantil de Regularitat. El coordinador de la marxa, Silvano Bendinelli, n'ha explicat més detalls en declaracions a Cugat.cat.

Silvano Bendinelli

Les xifres són com els anys anteriors, i més o menys tenim unes 1.050 parelles preinscrites.










El tret de sortida de la marxa, que tindrà lloc el tercer diumenge d'abril, serà a la plaça de la Vila a partir de les nou del matí per als participants de la categoria infantil, d'entre sis i 12 anys, mentre que els juvenils, d'entre 12 i 14 anys, sortiran dues hores més tard. Està previst que els corredors tornin al punt de sortida entre un quart de tres i dos quarts de cinc de la tarda. Bendinelli ha explicat que l'organització està preparant alguna sorpresa per aquell dia.

Silvano Bendinelli

La marxa tindrà sorpreses comestibles, regals de l'organització i dels espònsors, i begudes a l'arribada.





L'organització ha rebut enguany més de 1.575 dibuixos dels alumnes de la ciutat per ser la imatge del cartell i la samarreta de la cursa. Els alumnes de l'escola Joan Maragall, Martina Llorens i Malak Achghalf, de 8 i 7 anys respectivament, han estat els guanyadors del concurs i els seus dibuixos il·lustraran la marxa.

Enguany, els beneficis que recapti l'entitat es destinaran a l'ONG Save the Children. Cugat.cat, que col·labora en l'esdeveniment, farà un seguiment exhaustiu de la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.