Rosa Maria Calaf i Muriel Casals, principals noms de la nova programació de l'AEU de la Gent Gran


Temes relacionats

L'Aula d'Extensió, al Concurs Internacional de Piano Maria Canals (12/mar/12)


  • Comparteix:

El vicepresident de l'AEU Joan Anton Lluc, a l'esquerra, i el president Marc Plens

El vicepresident de l'AEU Joan Anton Lluc, a l'esquerra, i el president Marc Plens

La periodista Rosa Maria Calaf i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, són algunes de les protagonistes del cicle de conferències que organitza l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran (AEU) pel segon trimestre de l'any. Comunicació, música, pintura, economia i esport són alguns dels temes principals de les xerrades del cicle que també inclou dues tertúlies, un curs d'informàtica i tres sortides fins al juny.

El tercer trimestre s'obrirà amb la conferència 'Periodisme, avui. Informació i espectacle', a càrrec de la periodista Rosa Maria Calaf. Aquesta xerrada tindrà lloc el segon dijous d'abril.

L'últim dimarts i dijous d'abril serà el torn de la pintura. Un dels membres de la comissió del centenari del naixement de Joan Miró analitzarà la vida del pintor, en concret en la seva etapa a Mont-Roig. Lligat a aquest tema, el darrer dimecres de maig, hi ha organitzada una sortida a aquesta població.

El president de l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran, Marc Plens, ha explicat quins són els criteris a l'hora de buscar les activitats.

Marc Plens

Sempre busquem un personatge mediàtic, alternar inquietuds i aficions de les persones. També, un tema d'actualitat i algú de Sant Cugat.


Ja al més de maig, la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, serà l'encarregada de dirigir la conferència 'Economia catalana: passat, present i futur'. La ponència tindrà lloc el primer dijous de maig.

El director general del Centre d'Alt Rendiment (CAR), el santcugatenc Joan Fontseré, explicarà la formació de l'esportista a la conferència datada el penúltim dijous de maig.

La cloenda del trimestre serà el primer dimarts de juny al Teatre-Auditori. El conductor del programa 'Òpera en Texans', Ramon Gener, presentarà 'Carmen, o el per què de l'òpera universal'.

Totes les conferències seran a dos quarts de sis de la tarda, a excepció de la cloenda, que serà a les nou del vespre. Les xerrades s'imparteixen a diferents espais, com l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), el Trade Center, la Unió, o en el cas dels actes multitudinaris, al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.