L'Associació de Veïns de Mira-sol reclama millores per accedir al CAP Turó de Can Mates en transport públic


Temes relacionats

El tercer CAP de la ciutat obre portes amb cues moderades (26/mar/12)

El nou CAP Turó de Can Mates ja té parada d'autobús (26/mar/12)

L'obertura del tercer CAP reordenarà el mapa d'atenció primària local (13/mar/12)

La línia 2 d'autobús arriba a Can Mates a partir d'avui (11/abr/11)


  • Comparteix:

El CAP s'ubica a la carretera de Vallvidrera

El CAP s'ubica a la carretera de Vallvidrera

L'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol lamenta les dificultats en el desplaçament en transport públic fins al Centre d'Atenció Primària (CAP) Turó de Can Mates, ara equipament de referència sanitària per al barri. L'associació demana millores, ja que els veïns que han d'anar al CAP han de combinar dues línies d'autobús urbà, fet que augmenta significativament el temps de desplaçament. De la seva banda, l'equip de govern ha avançat que està estudiant alternatives a la ruta i la modificació d'alguna línia per poder escurçar aquest temps.

L'Associació de Veïns retreu a l'equip de govern que la mobilitat directa amb el nou centre sanitari no està garantida. Tot i que es pot accedir des de Mira-sol amb la combinació de dues línies d'autobús, l'associació veïnal creu que aquesta opció és poc adient per un barri amb una gran part de la població d'edat avançada. A més, també creuen que l'espai d'aparcament de les instal·lacions sanitàries és insuficient.

El president de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel, ha criticat que s'hagi posat en funcionament el CAP Turó de Can Mates sense preveure la mobilitat dels veïns.

Josep Maria Àngel

Les coses han d'anar sincronitzades. No es pot inaugurar el CAP sense transport ni aparcament.



De la seva banda, el tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha explicat que l'Ajuntament està recollint les incidències dels veïns i estudia alternatives per a l'accés al CAP.

Jordi Puigneró

Per donar solució, estem estudiant que en el marc de la modificació d'alguna línia per donar cobertura a l'institut Leonardo da Vinci el curs vinent solucionar l'accés al CAP.





Puigneró també ha assegurat que l'aparcament a la zona està garantit, ja que és una zona residencial i compta amb espai per deixar-hi el vehicle privat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Al senyor Puignero li recomanaria que visiti el que ell diu "zona residencial" a veure quants aparcaments disposa. Ara diu que ho estudiara per el proper curs quan la gent te el problema ara mateix. Al final tindrem un autobus a l'estil mexica "pesero" que donara la volta a tota la ciutat com un autobus turistic per cobrir totes aquelles necessitats que no s'han estudiat abans.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 2/abr/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.