El carrer Àngel Guimerà es reobre avui després de tres dies tancat


  • Comparteix:

Mapa de la zona afectada els últimes dies

Mapa de la zona afectada els últimes dies

El carrer Àngel Guimerà es reobrirà aquest dijous, de nou, al trànsit després que les obres per millorar la xarxa de recollida d'aigües pluvials d'aquesta via hagin tallat el pas dels vehicles durant tres dies. L'objectiu de les obres ha estat evitar els bassals d'aigua que s'acumulen a la cruïlla del carrer d'Àngel Guimerà i el carrer de Safareigs.

Les obres han obligat a tallar el trànsit en un tram del carrer d'Àngel Guimerà, situat entre el carrer Safareigs i la rambla de Ribatallada. Això ha fet que fins aquest dijous els vehicles que volien accedir a la rambla de Ribatallada haguessin de donar la volta pel carrer de Villà, passeig de Can Mora i la rambla de Rivera.

A partir d'aquest dijous s'aixeca, per tant, la prohibició d'aparcar al carrer de Villà, en el tram que va des del carrer Safareigs fins al carrer de Chopin, perquè la via tingués els dos sentits de circulació.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.