Òmnium Cultural organitza una visita guiada al sincrotró Alba


  • Comparteix:

El laboratori de llum sincrotró Alba / Font: Gencat.cat

El laboratori de llum sincrotró Alba / Font: Gencat.cat

Una visita guiada al sincrotró Alba, ubicat prop de Sant Cugat, encapçala aquest dimarts el cicle d'activitats 'Quedem?', organitzat per la secció local d'Òmnium Cultural amb l'objectiu que els majors de 16 anys coneguin millor la ciutat i els seus voltants. Les inscripcions per a la visita ja estan tancades perquè s'han omplert totes les places.

Segons la tècnica de la iniciativa, Clara Vergés, els qui visitin el laboratori de llum sincrotró no només podran veure la instal·lació sinó que n'aprendran el funcionament intern. Ho ha dit a Cugat.cat.

Clara Vergés

Un tècnic de la instal·lació guiarà els visitants per tot l'edifici.


La propera activitat del cicle 'Quedem?' té lloc aquest diumenge a tres quarts de dotze del migdia a la Casa Aymat, i consisteix en una visita a l'exposició 'Amb o sense aigua', mostrada al Museu del Tapís Contemporani. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins divendres a la una de la tarda, a l'adreça electrònica quedemsantcugat@omnium.cat.

Finalment, l'entitat cultural també organitzarà una trobada especial per la diada de Sant Jordi, el penúltim dilluns de mes, en què santcugatencs de diferents orígens es trobaran per llegir poesia en la seva llengua materna i explicar-ne el significat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.