El concurs 'Xocolata per tutti' reparteix 12 mones


Temes relacionats

Torna el programa 'Xocolata per tutti' per repartir mones entre els santcugatencs ( 9/abr/12)


  • Comparteix:

Cugat.cat ha repartit 12 mones

Cugat.cat ha repartit 12 mones

Més de 100 persones han participat a la 26a edició del concurs 'Xocolata per tutti', que ha organitzat Cugat.cat coincidint amb el dilluns de Pasqua. El programa, conduït per Joan Vallvé, i la col·laboració de diverses pastisseries de la ciutat, ha repartit 12 mones. Quatre dels guanyadors han aconseguit la mona després de participar al concurs que al llarg de l'última setmana ha estat actiu a la pàgina web de Cugat.cat. La resta ho han fet a través de les diferents proves que s'han fet dins del programa radiofònic que s'ha emès aquest dilluns al matí a l'emissora local.

Aquest any Cugat.cat ha repartit 12 mones entre el centenar de santcugatencs que han participat al programa de l'emissora local 'Xocolata per tutti'. Els guanyadors han estat Manel Gómez, Josep Gutiérrez, Jordi Puig, Carolina Díaz, Ramon Gómez, Xavier Bas, Francesc Anglada, Gerard Camps, Judith Gonzalez, Josefina Pellicer, Neus Juncarella i Andrea Hom. Els quatre primers han participat durant l'última setmana al concurs que la plataforma multimèdia ha tingut actiu a la pàgina web. La resta ha guanyat la mona amb una de les proves del concurs radiofònic.

El conductor del 'Xocolatta per tutti', Joan Vallvé, ha destacat l'increment de la participació que s'ha registrat enguany a través del correu electrònic.

Joan Vallvé

Hem rebut més de 70 correus electrònics. I durant el dia d'avui hem tingut molts participants a la porta de Cugat.cat preparats per guanyar una mona.




Una de les guanyadores del concurs, Carolina Díaz, ha explicat com ha aconseguit endur-se una de les 12 mones.

Carolina Díaz

Aquesta setmana m'he dedicat a llegir notícia per notícia per poder participar al concurs. Estic molt contenta, ens menjarem la mona entre tota la família.





Les diferents pastisseries que han col·laborat amb la iniciativa han estat La Lyonesa, Roura, Sabat, Vall D'or, Pastisseria Masnou, Vallès Pa, El Fornet d'en Rossend, Petritxol, Forn de pa Jaume Valls i la fleca La Panera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.