Muskana inaugura una exposició benèfica amb artistes del Vallès


Temes relacionats

L'ONG Muskana inaugura una exposició sobre el seu viatge a l'Índia ( 6/mar/12)

L'ONG Muskana prepara un nou viatge a l'Índia (10/nov/11)


  • Comparteix:

L'exposició agrupa diversos artistes del Vallès

L'exposició agrupa diversos artistes del Vallès

L'ONG local Muskana ha inaugurat aquest dimarts l'exposició benèfica 'L'art de crear somriures', amb la qual espera recaptar fons per finançar el viatge que prepara per aquest estiu a l'Índia. Els santcugatencs Paco Minuesa i Adolf són alguns de la desena d'artistes vallesans que han cedit les seves obres a la mostra. Les peces que ha aplegat l'entitat solidària es poden veure a l'Ateneu fins el primer divendres de maig.

L'espai cultural també acull obres dels mateixos membres de l'entitat, antics alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la ciutat. Muskana és una ONG que va néixer fa prop d'un any i mig amb l'objectiu de fomentar l'educació artística a les escoles de l'Índia. L'estiu passat els sis membres de l'entitat van fer una estada de 15 dies a l'escola Akhil Bharti Mahila Balika, al nord del país, amb l'objectiu d'ensenyar als alumnes noves maneres de formar-se i divertir-se.

Una de les membres fundadores de Muskana, Mireia Serra, ha agraït el suport dels artistes participants i ha explicat que l'exposició té diversos objectius.

Mireia Serra

És una oportunitat perquè Muskana es dóna a conèixer però els artistes també.


Serra ha assegurat que començar una associació no lucrativa des de zero és molt complicat però que el resultat que n'obtenen compensa l'esforç. Cesc Aldabó, Cristina Subirats i l'il·lustrador Quim Conca, entre d'altres, són alguns dels artistes que exposen les seves obres a l'Ateneu. Aquest últim ha destacat que el projecte de Muskana és molt interessant i té molt valor avui dia.

Quim Conca

La societat és molt individualista i és bo veure la inquietud que desprèn aquest projecte. És molt interessant.




L'exposició forma part d'un conjunt d'iniciatives que l'ONG ha impulsat per finançar el viatge a l'Índia que prepara per a l'estiu que ve. Muskana ja ha presentat una exposició al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i ha organitzat una festa solidària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.