L'animació de 'Toon a Ville' torna a Sant Cugat amb novetats


Temes relacionats

El 'Talentoon' del 'Toon a Ville' posarà en contacte professionals i estudiants amb les productores (22/mar/12)


  • Comparteix:

'Toon a Ville', de nou a Sant Cugat

'Toon a Ville', de nou a Sant Cugat

La trobada internacional d'animació 'Toon a Ville' creix a la seva segona edició a la ciutat per consolidar noves seccions com 'Talentoon', centrada en crear ocupació dins el sector i 'Networkin Kid's cluster', per localitzar les claus de l'èxit d'una producció infantil. La trobada arriba dimecres vinent i s'amplia una setmana amb convidats com el creador de Pocoyó, Guillermo García Carsí i David Diéguez, de Kotoc Produccions.

El projecte de Luvània i Soon in Tokyo torna a convertir Sant Cugat en la capital internacional de l'animació infantil. A 'Toon a Ville' es podrà gaudir de sessions d'animació i projeccions dedicades a la canalla, i de les claus de treball dels millors professionals nacionals i internacionals.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha explicat el que implicarà 'Toon a Ville' per a la ciutat.

Xavier Escura

'Toon a Ville' crea xarxes de complicitat entre els professionals i les empreses.


Divendres al matí Cinesa projectarà tres pel·lícules per a escolars obertes a tot el públic: 'Bim', per a infants de quatre a sis anys; 'Bam', per a nens de set a nou; i 'Bum', per a canalla de deu a dotze. Dissabte a la tarda començarà 'Animalada Animada' amb projeccions de diferents curtmetratges, música, un berenar i un taller d'animació. Diumenge, Cinesa oferirà dos llargmetratges, 'Piga i Taca' i 'El jardiner que volia ser rei'.

El coordinador de 'Toon a Ville', Alfred Sesma, parla sobre els objectius de la trobada.

Alfred Sesma

Volem obrir 'Toon a Ville' a tots els nens i també oferir oportunitats reals d'ocupació.




Dins les activitats professionals hi haurà una trobada de talents amb presentacions de 30 minuts que comptaran amb la participació d'animadors com el creador de 'Pocoyó', Guillermo García Carsí. D'altra banda, també es reservarà un espai dins l'Encontre de Talents, el 'Toon a Ville 3.000', on assistiran professionals d’altres sectors.

El 'Talentoon', una de les novetats, és un programa de reclutament on poder trobar sinergies entre el talent del sector de l'animació i les productores ja consolidades. Aquesta primera edició tindrà la participació de productores com Cromosoma i Yanquipay, interessades a conèixer nous perfils de talent en aquest àmbit.

Les jornades ofereixen diversos preus i abonaments adaptats als estudiants i participants segons les activitats en les quals participin.

'Toon a Ville' compta amb el suport del ministeri espanyol de Cultura, l'Ajuntament, EsadeCreapolis, i les empreses d'animació Animats i Diboos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.