El film '10 muntanyes, 10 anys' acosta als santcugatencs la lluita contra el Parkinson


Temes relacionats

El Dia Mundial del Parkinson posa l'accent en la quotidianitat dels malalts ( 2/abr/12)

La iniciativa santcugatenca 'Corre pel Parkinson' s'estén a 70 ciutats del món (26/mar/12)


  • Comparteix:

Les activitats contra el Parkinson han començat amb una projecció

Les activitats contra el Parkinson han començat amb una projecció

L'esperit de superació per combatre el Parkinson és l'essència de la pel·lícula '10 muntanyes, 10 anys', que s'ha projectat aquest dimecres al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) amb motiu del dia mundial de la malaltia. Una vintena de persones han assistit a la primera activitat dels actes que han programat l'Associació Catalana per al Parkison (ACAP), Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) i Unidos contra el Parkinson per apropar la malaltia a la població d'una forma lúdica.

L'objectiu de les tres entitats santcugatenques contra el Parkinson amb la projecció del film '10 muntanyes, 10 anys' ha estat conscienciar la població i mostrar la relació que hi ha entre el Parkinson i la lluita per la superació.

Les tres entitats santcugatenques han remarcat la importància de promoure activitats lúdiques per animar la població a informar-se sobre el Parkinson. El president de la delegació local de Unidos contra el Parkinson, Fulvio Capitanio, ha donat més detalls sobre l'objectiu de les entitats al magazine 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.

Fulvio Capitanio

Intentem donar als actes que fem un caire festiu i lúdic perquè la gent s'apropi.



'T'imagines la vida amb Parkinson?' és el lema de la campanya d'aquest any per la lluita contra una malaltia de la que es desconeixen les causes i la cura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.