L'Hospital General de Catalunya habilita 50 llits més per fer front a una possible epidèmia de grip


  • Comparteix:

L'Hospital General de Catalunya ha obert 50 llits més hospitalaris per fer front a una possible epidèmia de grip. De fet, des d'aquest mateix dilluns, els nous llits, que s'han situat en una ala fins ara dedicada a despatxos i oficines, ja estan tots ocupats. Aquest dispositiu es complementa, a més, amb un reforç del personal, sobretot al Serveis d'Urgències.

L'Hospital General de Catalunya ha fet de la previsió la seva màxima i ha habilitat 50 llits hospitalaris per fer front al previsible augment de la demanda d'ingressos a causa de l'epidèmia de grip. Aquesta ampliació, amb una inversió de 90.000 euros, ha suposat haver de traslladar els despatxos i oficines que fins ara ocupaven aquest espai. Segons el gerent de l'Hospital General, Xavier Palet, l'objectiu és anar ocupant aquest espai progressivament, i, de fet, des d'aquesta setmana els llits ja estan plenament operatius:

Xavier Palet

Ho volíme posar en funcionament progressivament i ja funcionen els 50 llits abans que vingui l'epidèmia de grip.


Aquest dispositiu es complementa amb un reforç de la plantilla i dels facultatius, especialment del Serveis d'Urgències.

D'altra banda, Palet ha explicat que abans de Nadal començaran les obres per adequar l'espai que una empresa privada ha llogat a l'Hospital General per obrir una llar d'infants. Xavier Palet ha explicat que, de manera pionera, el centre es beneficiarà dels serveis mèdics de l'Hospital però la tasca docent és competència de l'empresa que gestiona, amb el suport de la Generalitat, la llar d'infants:

Xavier Palet

Ho monta una empresa externa que gaudeix del suport del personal sanitari de l'HGC però el personal el posen ells.


Recordem que aquests guarderia està pensada per donar servei als treballadors del voltant, i de manera prioritària, també als treballadors del centre sanitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.