Ricart explica a Cugat.cat com va crear dues empreses


  • Comparteix:

Èric Ricart

Èric Ricart

El santcugatenc Èric Ricart va iniciar fa tres anys un projecte dedicat a l'animació, l'Espectacleria. Posteriorment, va crear un altre negoci, Els pescadors de bombolles, relacionat amb el submarinisme. Ricart ha explicat la seva experiència a la secció 'L'empenta' del magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat. (91.5 FM)

Èric Ricart, que compagina els seus estudis de Biologia amb les dues empreses, va engegar fa tres anys l'Espectacleria, un negoci dedicat a l'animació d'espectacles i arts escèniques. En paral·lel a aquest projecte, un any més tard n'inicià un altre, Els pescadors de bombolles, un club de submarinisme amb seu a Sant Cugat que fa immersions a la Costa Brava.

Ricart i els seus socis, tres companys pel que fa a l'empresa d'espectacles i un soci, el seu germà, a Pescadors de Bombolles, van assistir a uns cursos formatius a la Cambra de Comerç de Terrassa. L'emprenedor assegura que aquests cursos els ha donat un cop de mà per adquirir uns coneixements necessaris.

Ricart ha explicat a Cugat.cat que, tot i la crisi econòmica actual, continua sent bona idea engegar un projecte.

Èric Ricart

Si vols tirar endavant la idea, t'has d'adaptar i canviar el sistema, encara que hi hagi crisi.


Ricart ha assegurat que s'ha trobat amb molts inconvenients a l'inici del projecte, com el desconeixement, la falta de recursos i adaptar la gestió a la legalitat, per exemple.

La secció 'L'empenta' del magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) és un espai d'entrevistes a joves emprenedors santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.