(14:00h) Els marxaires encaren la tornada després d'agafar forces a Sant Medir


  • Comparteix:

Els marxistes encaren el camí de tornada

Els marxistes encaren el camí de tornada

El bon ritme de les parelles i la total manca d'incidències marquen fins ara el desenvolupament de la 54a Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat. Familiars i participants han gaudit d'un dinar a l'esplanada de Sant Medir, des d'on els marxaires reprendran el camí de tornada a la plaça de la Vila. Aquesta 54a edició ha aplegat finalment 1.350 parelles, és a dir, 2.700 participants.

L'arribada dels primers pitrals al punt final de la cita està prevista a un quart de tres de la tarda. Fins a dos quarts de cinc de la tarda, els participants aniran completant els 14 quilòmetres totals de recorregut de la Marxa d'enguany, tot i que es podria escurçar en cas de pluja intensa.

Una iniciativa que enguany arriba a la seva 54a edició i que l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha qualificat com la cita de regularitat més important de Catalunya.

Mercè Conesa

És l'esdeveniment, a nivell de marxa de regularitat per bosc i muntanya, més important de Catalunya.


L'edició d'enguany ha tornat a incorporar Sant Medir i Torre Negra al recorregut. Els beneficis obtinguts de la iniciativa es destinaran als projectes de l'ONG Save the Children.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.