El Bus Alícia, projecte del xef Ferran Adrià, visitarà Sant Cugat


  • Comparteix:

'Alícia, perquè tothom mengi millor' és l'eslògan de la iniciativa

'Alícia, perquè tothom mengi millor' és l'eslògan de la iniciativa

La Fundació Alícia, que encapçala el cuiner Ferran Adrià, visita Sant Cugat amb el seu autobús itinerant. El vehicle acull una exposició interactiva multimèdia i ofereix diferents tallers amb l'objectiu de promoure una alimentació saludable i sostenible.

La unitat mòbil consta d'un espai interior de 60 metres quadrats, disposa d'un aula de cuina i un espai expositiu audiovisual, multimèdia i interactiu on s'explica als visitants la producció, transformació, hàbits de consum i funció nutricional dels aliments.

Un dels responsables del Bus Alícia, Felipe Felis, ha explicat a Cugat.cat l'origen de la fundació

Felipe Felis

Es va decidir fer aquest taller per poder arribar millor a tothom.


D'altra banda, es duran a terme vuit sessions de tallers pràctics, d'entre 45 i 60 minuts de duració, a càrrec de nutricionistes, monitors especialitzats, tecnòlegs dels aliments i cuiners experts vinculats amb la Fundació. Mitjançant una aula de cuina totalment equipada, s'ensenyarà, entre altres, a elaborar plats amb porcions sobrants d'aliments o a cuinar àpats ràpids i equilibrats.

Felipe Felis comenta els tallers que s'han preparat des de la fundació

Felipe Felis

Tenim un gran ventall de tallers dirigits a diferents edats.


El preu dels tallers varien segons l'edat i la seva finalitat. Els tallers escolars i per a nens tenen un cost de tres euros, mentre que els familiars, els de cuina per a persones amb restriccions alimentàries i els temàtics tenen un preu entre cinc i 10 euros.

L'autobús és una iniciativa de la Fundació Alicia i l'Obra Social de Caixa Catalunya que està recorrent durant el 2012 diferents localitats de Catalunya. Durant l'abril i el maig, la unitat mòbil visitarà altres poblacions com Ripollet, Cerdanyola i Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.