Fundació Once premia l'escola Collserola per un treball sobre barreres arquitectòniques


  • Comparteix:

Exterior del CEIP Collserola. Font: Google Street View

Exterior del CEIP Collserola. Font: Google Street View

Els alumnes de tercer de Primària de l'escola Collserola han estat premiats per la Fundació Once per la seva participació a la 28a edició del concurs escolar organitzat per l'entitat. Els estudiants han fet un informe de les barreres arquitectòniques que han localitzat a l'entorn del centre educatiu que després s'incorporarà al mapa sobre aquests obstacles que redactarà la fundació. Ara, l'escola competirà amb altres centres catalans.

El Concurs Escolar de la Fundació Once s'organitza cada any i proposa a les escoles participants que els seus alumnes treballin sobre un tema concret. En aquest cas, les dificultats que es troben les persones amb mobilitat reduïda per circular per les ciutats ha estat el centre de la feina feta per un total de 5.000 alumnes de tot Catalunya. En una primera fase, el treball dels alumnes del centre santcugatenc ha estat distingit com la millor presentació de la demarcació de Barcelona.

La tutora de 3r de Primària de l'escola Collserola, Anna Cambrón, ha explicat a Cugat.cat en què ha consistit la tasca dels alumnes.

Anna Cambrón

Els nens van sortir a buscar obstacles arquitectònics al voltant de l'escola i després proposaven solucions.




Al marge d'aquesta activitat, els alumnes del Collserola han treballat aquesta qüestió a les aules amb diverses sessions encaminades a sensibilitzar els estudiants sobre les dificultats que provoquen les barreres arquitectòniques en diversos col·lectius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.