L'AMPA de l'escola Europa recapta 20.000 euros per a la recerca del càncer infantil


Temes relacionats

L'AMPA de l'escola Europa destina el seu 5è sopar solidari al projecte 'Ajuda'ns a créixer' (20/abr/12)

L'escola Europa recapta fons per al futur menjador social de Càritas (30/abr/11)


  • Comparteix:

Moment del sopar aquest divendres

Moment del sopar aquest divendres

'Ajuda'ns a créixer' és el destinatari dels 20.000 euros que s'han recaptat al 5è sopar solidari que ha organitzat l'AMPA de l'escola Europa aquest divendres a l'Hotel Qgat Suites and Events. L'entrega del donatiu es farà el penúltim dimarts de maig al centre educatiu.

En els cinc anys que fa que l'AMPA de l'escola Europa organitza aquest esdeveniment solidari, aquesta és la primera vegada que s'ha superat el llindar dels 20.000 euros. Els beneficis totals aniran destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu per a la recerca del càncer infantil dins el programa 'Ajuda'ns a créixer'.

El centre educatiu materialitzarà l'entrega del donatiu el penúltim dimarts de maig. La presidenta de l'AMPA de l'escola Europa, Elsa Poveda, va explicar a Cugat.cat aquest divendres per què han escollit aquest beneficiari.

Elsa Poveda

Aquest any hem decidit col·laborar amb el càncer infantil, ja que és una malaltia relativament rara i hi ha poca investigació i pocs tractaments específics.



El sopar solidari va tenir lloc aquest divendres a l'hotel Qgat Suites and Events i va comptar amb l'assistència de la vicepresidenta del govern, Joana Ortega; de la tinenta d'alcalde de Serveis per a la Ciutadania, Susanna Pellicer; de la regidora d'Educació, Esther Salat; de famílies d'estudiants, i de representants de l'Hospital Sant Joan de Déu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.