La Plataforma contra l'abocador de Can Fatjó denuncia les administracions públiques a l'Oficina Antifrau


Temes relacionats

La plataforma contra l'abocador de Can Fatjó rebutja l'informe de l'Ajuntament de Cerdanyola (13/mar/12)

Una plataforma veïnal denuncia la represa de les obres a Can Fatjó dels Aurons ( 9/mar/12)


  • Comparteix:

La plataforma ha explicat les novetats del cas a la seu de l'Ateneu

La plataforma ha explicat les novetats del cas a la seu de l'Ateneu

La Plataforma contra l'abocador de Can Fatjó dels Aurons a Cerdanyola, a tocar de Sant Cugat, ha denunciat la Generalitat i l'Ajuntament cerdanyolenc davant l'Oficina Antifrau per irregularitats comeses en relació amb l'objectiu de l'empresa Puigfel d'instal·lar-hi un abocador de residus. El grup veïnal reitera que Puigfel ha reiniciat els treballs per ubicar-hi un abocador de residus malgrat no tenir l'autorització i ha destacat que l'informe d'auditoria dels comptes anuals de la mateixa empresa demostra aquesta intencionalitat.

La presidenta de la plataforma, Tatiana Fernández, ha explicat que aquest document deixa clar que Puigfel segueix treballant per construir-hi l'abocador. Davant la política de fets consumats de l'empresa Puigfel i la dificultat que representa per a l'entitat fer front a una denúncia judicial, aquesta ha optat per denunciar l'actuació de l'administració pública aportant també la nova documentació de què disposa.

Tatiana Fernández

Denunciem l'existència d'irregularitats en la concessió de permisos i llicències per part de l'Ajuntament de Cerdanyola i la Generalitat.



La plataforma reprova també la manca de transparència i l'ocultació d'informació per part de la mateixa administració en l'escrit presentat a l'Oficina Antifrau. Fernández ha explicat que Puigfel ha reiniciat les tasques a finals de març i que els treballs segueixen fil per randa el projecte de construcció de l'abocador no autoritzat.

La denuncia pública de la plataforma ha rebut el suport de la FAV de Sant Cugat (FAVSC) aquest dijous en un acte informatiu a l'Ateneu. El president veïnal, Manel Sánchez, ha lamentat la poca visibilitat pública d'aquesta problemàtica que pot afectar milers de santcugatencs si finalment s'hi construeix l'abocador. Sánchez ha instat els polítics de la ciutat a posicionar-se i no deixar desprotegits els ciutadans santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.