L'AMPA de l'escola Europa destina el seu 5è sopar solidari al projecte 'Ajuda'ns a créixer'


  • Comparteix:

El sopar també ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del govern, Joana Ortega

El sopar també ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del govern, Joana Ortega

'Ajuda'ns a créixer' és el destinatari d'enguany dels beneficis que s'han recaptat al 5è sopar solidari que ha organitzat l'AMPA de l'escola Europa aquest divendres a l'Hotel Qgat Suites and Events. Unes 250 persones s'han aplegat en una vetllada on ha tingut lloc una tómbola solidària i, a banda, l'escola també ha recaptat fons a través de la venda de polseres i llapis solidaris.

Tot i que encara no hi ha una xifra definitiva de recaptació a l'espera d'altres actes solidaris, els beneficis totals aniran destinats a l'hospital Sant Joan de Déu per a la recerca del càncer infantil. Aquest 5è sopar solidari coincideix amb el 15è aniversari de l'AMPA de l'escola.

La presidenta de l'AMPA de l'escola Europa, Elsa Poveda, ha explicat a Cugat.cat per què han escollit aquest beneficiari.

Elsa Poveda

Aquest any hem decidit col·laborar amb el càncer infantil, ja que és una malaltia relativament rara i hi ha poca investigació i pocs tractaments específics.



El sopar també ha comptat amb la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i la regidora d'Educació i Família, Esther Salat. Salat ha destacat el valor d'ensenyar a l'escola la solidaritat amb els altres.

Esther Salat

Aquest sopar forma part del projecte educatiu de l'escola Europa on participen alumnes i pares. Intenten involucrar tota l'escola per transmetre aquests valors de solidaritat.




Unes 250 persones s'han aplegat per recaptar fons per a la iniciativa 'Ajuda'ns a créixer', que investiga sobre el càncer infantil. La vicepresidenta del govern, Joana Ortega, ha subratllat la importància d'iniciatives com aquesta.

Joana Ortega

Aquesta iniciativa, amb la col·laboració de Sant Joan de Déu, posa de manifest la gran força que té aquest país. Posa un punt més d'aquest valor de solidaritat de la gent catalana.








Els actes solidaris continuen a l'escola durant la diada de Sant Jordi amb la venda de les polseres i llapis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.