El periodista Jordi Panyella posa al descobert a Cugat.cat els interrogants del cas Millet


  • Comparteix:

'Fèlix Millet. El gran impostor' està publicat per Angle Editorial.

'Fèlix Millet. El gran impostor' està publicat per Angle Editorial.

El periodista d''El Punt Avui' Jordi Panyella compila en el seu llibre 'Fèlix Millet: el gran impostor' els detalls de l'espoli del Palau de la Música, però sobretot aquells interrogants que encara pesen sobre la trama. En una entrevista al programa 'Diacrònics' de Cugat.cat, Panyella ha posat al descobert noves informacions i la cronologia d'un cas que ha trasbalsat la societat catalana.

Panyella, que ha viscut el cas Millet a peu de jutjat, dóna amb el seu llibre una mica de llum a anys d'espoli. De fet, el periodista desvetlla amb la seva investigació dades reveladores que també deixen al descobert la psicologia d'un personatge que va ser clau a l'alta societat catalana i que ara ha quedat oblidat. Tot i així, Panyella recorda que Millet ha aportat al Palau tant com després l'ha perjudicat.

En aquest sentit, Panyella ha explicat en una entrevista al programa 'Diacrònics' de Cugat.cat (91.5 FM) que, tot i el declivi de Millet, encara hi ha qui el tem, record de la de gran influència que va tenir.

Jordi Panyella

Millet ha estat molt poderós, rebia trucades de la Casa Reial i del president de la Generalitat. Pensen que encara té aquesta capacitat d'influir.










El llibre posa de manifest la magnitud d'aquesta trama, que segons un peritatge d'Hisenda ascendeix a un espoli de 24 milions d'euros. Panyella, també apunta que aquesta xifra pot elevar-se amb un segon peritatge a 30 milions d'euros, dels quals 18 es deconeix on han anat a parar.

Tot plegat, una resposta que haurà de donar el procés judicial contra Millet i Jordi Montull. Panyella també ha pronosticat com finalitzarà aquest procés.

Jordi Panyella

Calculo que 2014-2015 hi haurà una condemna i hauran d'entrar a presó. Una altra cosa és quan de temps hi seran.







'Fèlix Millet. El gran impostor' està publicat per Angle Editorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.