Els comerciants traslladen el barri del Monestir als 60 per dinamitzar les vendes


  • Comparteix:

Els petits han pogut gaudir d'atraccions de l'època

Els petits han pogut gaudir d'atraccions de l'època

La Fira de Primavera del barri del Monestir, organitzada per l'associació de comerciants, ha portat els santcugatencs als anys 60 gràcies a parades ambientades i activitats complementàries a peu de carrer. Tot i alguns problemes que els han obligat a començar amb retard aquest dissabte, comerciants i organització celebren l'afluència de gent que ha permès incentivar les vendes durant el cap de setmana.

La Fira de Primavera, que ha traslladat els santcugatencs a l'època 'hippie' dels anys 60, ha portat sobretot molt moviment a tot l'eix comercial del Monestir. Així ho ha explicat la presidenta de l'Associació de Comerciants del Barri del Monestir, Soraya Gómez, que fa un balanç positiu de la fira, tot i les dificultats econòmiques que pateixen.

Soraya Gómez

Som poca gent i amb pocs fons però tot i així ha vingut gent, ha fet un dia bonic i la gent ho ha passat bé.



Els comerciants de l'associació també han notat més afluència de gent, però no tots han vist augmentades les seves vendes.

Comerciants

S'ha notat que hi ha gent al carrer, però encara no prou, la gent no gasta. / Hi ha hagut molta gent i hi ha hagut venda, no ens podem queixar.




Les activitats per als més petits han estat les principals atraccions d'aquest dissabte. La fira ha tornat a sortir al carrer aquest diumenge, també amb activitats complementàries com una exposició de cotxes clàssics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.