ASDI encara el nou any amb el projecte de construir un edifici pel Centre Ocupacional


  • Comparteix:

El sopar va fer-se al restaurant La Masia

El sopar va fer-se al restaurant La Masia

Unes 200 persones han assistit al sopar anual que l'associació pro disminuïts físics i psíquics, ASDI, organitza cada any per recollir fons per a l'entitat. Entre els principals projectes de cara al futur, l'entitat es proposa enguany professionalitzar-se i iniciar la construcció de l'edifici del Centre Ocupacional.

El restaurant La Masia ha estat l'escenari d'aquest sopar benèfic, que enguany ha comptat amb 200 comensals. Com ja és habitual, a banda del preu del cobert, la vetllada ha inclòs una subhasta destinada a recaptar diners per a l'entitat.

I és que, després de 22 anys d'història, ASDI continua ampliant els seus projectes. Entre els principals reptes hi ha la necessitat de professionalitzar el seu personal i, sobretot, començar el procés per construir l'edifici del Centre Ocupacional. Ho explica la presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch.

Enriqueta Guarch

Hem de buscar noves fites, ens hem d'anar professionalitzant. I la primera fita que tenim és la construcció de l'edifici del centre ocupacional.


Tot i la necessitat de buscar professionals per atendre uns projectes cada cop més amplis, Guarch ha fet una crida al voluntariat, ja que segons ha explicat, aquest any no han pogut iniciar algunes activitats per la manca de voluntaris.

El sopar d'ASDI ha comptat, com és habitual, amb la presència de representants de tots els partits polítics i de l'alcalde de la ciutat. Lluís Recoder ha destacat la tasca d'aquest centre en suport a les persones amb discapacitats i ha manifestat al voluntat de donar un cop de mà en la construcció del nou edifici i en la tasca d'aquesta entitat.

Lluís Recoder

El nou repte d'ASDI és fer aquest centre, i nosaltres com sempre estarem al seu costat en allò que poguem. Nosaltres hem d'ajudar a totohom però sobretot a les persones que s'ajuden.


D'altra banda, l'alcalde ha reiterat la voluntat de tirar endavant el pla de supressió de barreres arquitectòniques, ja que segons ha dit, aquesta és una important ajuda que pot aportar l'administració a les persones amb discapacitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.