Sant Cugat recordarà Pilar Gefaell dissabte en una festa al Mercantic


Temes relacionats

Pilar Gefaell, filla predilecta de la ciutat (16/abr/12)

Familiars i amics omplen El Siglo en homenatge a Pilar Gefaell (23/gen/12)

Més de 500 familiars, amics i companys acomiaden Pilar Gefaell (16/gen/12)

Mor Pilar Gefaell, col·laboradora de Cugat.cat i actriu de doblatge (15/gen/12)


  • Comparteix:

Geafell en una imatge d'arxiu

Geafell en una imatge d'arxiu

La ciutat recordarà Pilar Gefaell aquest dissabte amb una festa a la sala El Siglo Mercantic. Aquest dia també servirà per fer entrega a la família del diploma que acredita Gefaell, desapareguda a principis d'any, com a filla predilecta de la ciutat. El ple d'abril va concedir aquesta distinció plantejada per l'alcaldessa, Mercè Conesa.

La festa començarà amb l'acte de nomenament de la Pilar com a filla predilecta de la ciutat, una distinció aprovada unànimament per totes les forces polítiques amb presència al consistori. El vidu de Gefaell, Javier Val, ha explicat què representa per a la família l'acte d'aquest dissabte.

Javier Val

Pilar volia una festa i a més a l'acte lliuren a la família el títol de filla predilecta.


La guitarra flamenca de Marc 'El Tulipa' serà l'encarregada d'obrir la festa a dos quarts d'una del migdia que continuarà amb una lectura de poemes de Jacint Pau acompanyat de Ricard Barrera a la guitarra. Després pujaran a l'escenari Les Lloros, grup del que Gefaell era membre, per interpretar una 'performance'. El matí el tancaran els acudits d'Olivares.

A dos quarts de cinc de la tarda les Veus del Gospel Sant Cugat reemprendran la celebració que continuarà amb una actuació de part de la família Gefaell. Anna Luna, Susana Muñoz and friends seran els propers a pujar a l'escenari. La banda santcugatenca My Beautiful Lanudry, H de Ada, La Perdiz Revuelta and friends i Naranjas de la China són les formacions que també s'han apuntat a aquesta festa en record de Pilar Gefaell que finalitzarà amb una jam session.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.