La veïna Margarita Pradell celebra 100 anys amb Conesa


  • Comparteix:

Pradell, bufant espelmes. / Font: Localpress

Pradell, bufant espelmes. / Font: Localpress

La santcugatenca Margarita Pradell i Sala ha rebut aquest dimarts la medalla Pi d'en Xandri que concedeix l'Ajuntament amb motiu del centenari del seu naixement. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat Pradell a la residència Santa Rosa per fer-li entrega d'aquest reconeixement a la longevitat, un diploma honorífic i un ram de flors.

A l’acte, també hi ha participat la directora dels serveis territorials del departament de Benestar Social i Família, Carme Canela; i la tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer. Margarita Pradell resideix a Sant Cugat des del 2007.

En els últims 10 anys, l'Ajuntament ha concedit la medalla Pi d'en Xandri a un total de 22 avis i àvies centenaris. En 18 dels casos, la concessió de la distinció va ser a dones. El rècord de longevitat en rebre aquesta medalla va ser al gener de 2012 quan Aurora Monterroso complia 108 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.