Últims dies per inscriure's a les sessions de debats de la Festa Major


Temes relacionats

L'Ajuntament obre un debat ciutadà per repensar la Festa Major (18/abr/12)


  • Comparteix:

Els bastoners a la FM del 2011

Els bastoners a la FM del 2011

El termini per apuntar-se al debat ciutadà sobre el model de la Festa Major que organitza l'Ajuntament finalitza aquest divendres. Els santcugatencs que vulguin participar-hi han d'omplir una inscripció prèvia a la consergeria de la Casa de Cultura o al web Casadecultura.santcugat.cat. 'La Festa Major, repensem-la!', que pretén analitzar el tipus de festa que vol Sant Cugat, començarà el primer divendres de maig amb un cicle de taules participatives.

El programa de la Festa Major serà el centre d'atenció de la proposta 'La Festa Major, repensem-la', un programa de debats impulsats per l'Ajuntament per implicar la ciutadania en la reformulació de la festa grossa. Les propostes es començarien a implantar a partir de la Festa Major de 2013.

Mitjançant dues ponències i tres taules de debat, el cicle tractarà temes com el valor afegit de la cultura popular i la identitat mediterrània, entre d'altres.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha explicat a Cugat.cat que no es tracta només de donar noves idees, sinó de repensar tot un model de cultura popular.

Xavier Escura

Posem en dia el concepte de Festa Major tant en el contingut com en la forma.


Les cites tindran lloc a la Casa de Cultura i al Centro Popular Andaluz (CPA), i comptaran amb la presència de diverses personalitats del món de la cultura local.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.