45 alumnes francesos visiten Sant Cugat en un programa d'intercanvi amb l'Angeleta Ferrer


Temes relacionats

La ciutat, epicentre científic amb la segona edició del Fòrum d'Astrofísica (16/abr/12)

Sant Cugat tindrà més places d'ensenyament a secundària i passa de set a dues zones d'inscripció (20/mar/12)

Alumnes de l'Angeleta Ferrer participen a la campanya 'Dret a la salut a l'Àfrica' (28/des/11)


  • Comparteix:

Exterior de l'Angeleta Ferrer

Exterior de l'Angeleta Ferrer

Sant Cugat ha acollit aquests dies un grup de 45 estudiants francesos del Collège Molière de Villeneuve d'Ascq, a França, que participen en un programa d'intercanvi amb alumnes de l'institut Angeleta Ferrer. Des de fa 13 anys, les dues escoles mantenen aquest programa d'intercanvi per estrènyer lligams entre les dues ciutats i aprofundir en el coneixement del castellà i el francès.

Des de fa gairebé 15 anys estudiants de francès de l'Angeleta Ferrer viatgen a la població de Villeneuve d'Ascq, al nord de França, per millorar els seus coneixements de la llengua francesa. Els alumnes de castellà del Collège Molière d'aquesta localitat es desplacen a Sant Cugat amb el mateix objectiu.

En l'edició d'enguany, 45 alumnes de cada escola han participat en el programa. La regidora d'Educació, Esther Salat, va tenir una trobada divendres passat amb els 90 alumnes. Salat va destacar la importància d'aquestes estades perquè 'proporcionen una experiència internacional als alumnes, cosa que els servirà en un món cada vegada més globalitzat'.

Durant la seva estada a Sant Cugat, els alumnes francesos s'han allotjat en famílies d'acollida i han participat a classes de castellà a l'Angeleta Ferrer. També han visitat els municipis, Sitges i Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.