Les Planes utilitza els diners de lliure disposició per urbanitzar el carrer de la Font


  • Comparteix:

Els treballs comencen le mes vinent

Els treballs comencen le mes vinent

Les Planes utilitzarà els diners de lliure disposició del barri per urbanitzar el carrer de la Font. Les obres tenen una durada prevista de sis mesos i podrien començar el darrer trimestre d'aquest any.

El Consell de Barri de les Planes ha ratificat aquest dimecres l'acord per finançar la urbanització del carrer de la Font amb la totalitat dels diners de lliure disposició d'aquest districte. En total, es destinaran 235.000 euros a les obres, que podrien començar el darrer trimestre d'aquest any amb una durada prevista de sis mesos. Serviran per dur a terme una urbanització integral d'aquest carrer: es pavimentarà, es construiran voreres i es renovaran l'enllumenat i els serveis soterrats. Aquestes obres també inclouen l'arranjament de la plaça de Maria Antònia, que es pavimentarà i s'ordenarà l'aparcament que hi ha.

Al Consell de Barri també es va informar sobre les obres d'urbanització del carrer Nostra Senyora de l'Estrada, que està previst que comencin el mes que ve. El cost d'aquest projecte, que també és de 235.000 euros, anirà a càrrec del Pla de Barris de les Planes. En aquest cas, les obres també tenen una durada prevista de sis mesos i serviran per dur a terme una urbanització integral del carrer: es pavimentarà, es construiran voreres i es renovaran l'enllumenat i els serveis soterrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.