Fila Zero posa en escena els maltractaments amb la representació d'ATIC


  • Comparteix:

Les representacions es repteixen la setmana que ve.

Les representacions es repteixen la setmana que ve.

Unes 150 persones han assistit, aquest cap de setmana al Teatre de la Unió per veure 'Àtic', l'obra que el grup Fila Zero interpreta amb motiu de la celebració, demà, del Dia Mundial contra la Violència Domèstica. El muntatge, un encàrrec del Servei Dóna Informació, ha coincidit amb el quinzè aniversari del grup teatral.

L'estrena, dissabte, d''Àtic' ha estat marcada per l'emotivitat. L'actor Carles Sales, conegut pel seu paper de Fabra a la telenovel.la 'El cor de la ciutat', ha estat l'encarregat de presentar l'obra. 'Àtic' explica la història de 4 amigues que es troben per passar una bona estona, i al final acaben deixant als homes a l'alçada del betum.

El Servei Dona Informació ha encarregat la representació del muntatge amb motiu de la celebració, demà, del Dia Mundial contra la Violència de Gènere. A més, la representació ha coincidit amb els actes del quinzè aniversari de Fila Zero. La seva directora, Teresa Canas, ha dit que, tot plegat, ha fet que la nit de l'estrena fos inoblidable:

Teresa Canas

Va ser una nit memmorable i molt emotiva


Malgrat que les funcions es fan coincidint amb aquesta jornada mundial contra els maltractaments, Teresa Canas ha volgut deixar clar que 'Àtic' és, per sobre de tot, una comèdia:

Teresa Canas

No s'ha d'oblidar que es tracta d'una comèdia, encara que parli dels maltractaments a les dones


La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha assistit a l'estrena, acompanyada dels membres del Servei Dona Informació. 'Àtic' es representarà, de nou, aquest cap de setmana al Teatre de la Unió Santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.