Càritas obre avui el cicle de conferències dels Amics de la Unesco


  • Comparteix:

Càritas distribueix ajuda arreu del món

Càritas distribueix ajuda arreu del món

Càritas aportarà aquest dimecres la seva visió de la crisi actual en una xerrada que s'emmarca dins del cicle de conferències 'Entitats per a la solidaritat, la justícia i la pau'. La sessió anirà a càrrec de la responsable de Càritas a Sant Cugat, Amèlia de Juan, i començarà a les set de la tarda. Totes les xerrades, que estan organitzades pels Amics de la Unesco, tindran lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

Càritas obrirà el cicle 'Entitats per a la solidaritat, la justícia i la pau' aquest dimecres amb una xerrada a càrrec d'Amèlia de Juan. El segon torn serà per Amnistia Internacional (AI). Els directius de la institució a Catalunya, Montserrat Garriga i Eduardo Santiago, impartiran una conferència el tercer dimecres de maig.

La Creu Roja, amb la xerrada 'Acció humanitària de la Creu Roja avui', i la Universitat de la Pau tancaran el cicle de conferències el quart dimecres de maig. Les sessions són obertes i tindran lloc a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

A banda de les conferències, que tindran lloc cada dimecres de maig, el darrer dilluns de mes hi haurà la sessió de cinefòrum del documental alemany 'La meva fàbrica' a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.