Nacho Giménez i Isaac Oliver, guanyadors de la Marxa Infantil


Temes relacionats

La Marxa més participativa queda inacabada (15/abr/12)


  • Comparteix:

Moment de la marxa d'enguany

Moment de la marxa d'enguany

La parella formada per Nacho Giménez i Isaac Oliver ha estat la més regular de la 54a Marxa Infantil i, per tant, la guanyadora de l'edició més multitudinària de la història. En categoria juvenil, els marxaires Guillem Chillón i Marc Cuesta han estat els més regulars empatats amb la parella formada per Joan Olivella i Marc Pares. L'organització ha donat a conèixer la classificació aquest divendres i els premis es lliuraran el segon dissabte de maig.
Reviu la Marxa a Cugat tv

Després de Giménez i Oliver, s'han classificat en segona posició de la categoria infantil la parella formada per Ferran Vilalta i Eduard Troyano i la formada per Edgar Pla i Ignasi Unyo a la tercera. Els premis especials d'aquesta prova han recaigut en Oriol Guivernau i Marc Gómez pel que fa al guardó que atorga Televisió de Sant Cugat, que premia la parella classificada en 26a posició, que són els anys de vida d'aquest mitjà. L'altre trofeu el lliura el 'Tot Sant Cugat' a la parella que ha quedat en 27a posició, que també fa referència als anys de la publicació, i enguany recau en la parella formada per Sergi Royo i Pol Navarro. Els primers 54 classificats rebran un trofeu i els marxaires que han quedat entre els 131 primers rebran una medalla.

En categoria juvenil, les dues primeres parelles han quedat empatades i en tercera posició han quedat els marxaires María López i Adrián Sáenz. El premis especials, de la Televisió de Sant Cugat i del Tot Sant Cugat, han recaigut en les parelles formades per Janna de Losada i Joseline A. Macías, i Irene Díaz i Maria Casademunt, respectivament. A més, s'entregaran medalles als primers deu classificats.

L'escola Pi d'en Xandri ha estat el centre educatiu menys penalitzat entre els 10 primers classificats i per aquest motiu rebrà un reconeixement. De la seva banda, l'escola Avenç ha estat el centre d'educació primària que més participants ha aportat a la marxa. Per aules, el grup A de 3r curs del Pins del Vallès ha estat el que més marxaires inscrits ha registrat. En secundària, l'institut Angeleta Ferrer és el centre que més participants ha aportat a la marxa Juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.