El govern premia l'Escola Municipal d'Art per la seva aportació en el cartell del Dia de la Seguretat


Temes relacionats

L'Escola Municipal d'Art i Disseny crearà el logo dels 30 anys de Ràdio Sant Cugat (26/mar/12)

Sant Cugat inicia els actes del Dia de la dona amb dues exposicions a l'Escola d'Art i Disseny ( 5/mar/12)


  • Comparteix:

Cartell de Beatriz Moreno

Cartell de Beatriz Moreno

La Generalitat ha concedit a l'Escola Municipal d'Art de Sant Cugat un premi pel foment de la participació en l'elaboració de la imatge del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball. El departament d'Economia i Ocupació també ha donat una menció especial als alumnes de segon curs de gràfica del centre santcugatenc, Beatriz Hernández i Manuel Moreno, en les categories de cartells i línia gràfica.

El govern ha reconegut l'Escola d'Art com el centre més participatiu en el concurs de cartells que cada any organitza el departament d'Economia amb motiu del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball, que es commemora el 28 d'abril.

A més, dos alumnes de l'escola local s'han emportat una menció del jurat en la categoria de cartells i línia gràfica. Els estudiants reconeguts són Beatriz Hernández i Manuel Moreno, que han participat a la iniciativa juntament amb 142 alumnes de tot Catalunya.

El jurat del concurs està integrat tant per professionals del món del disseny com per especialistes en prevenció de riscos laborals. L'acte de lliurament ha tingut lloc aquest dijous al Palau Robert de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.