El #novullpagar massiu es deixa sentir al peatge de les Fonts


Temes relacionats

La campanya #novullpagar arriba a Sant Cugat (25/abr/12)

Sant Cugat, en contra de prorrogar els peatges catalans per 'salvar' les vies madrilenyes (17/abr/12)

La ciutat insta la Generalitat a restablir la gratuïtat en el peatge de les Fonts (16/gen/12)


  • Comparteix:

Logo de la campanya

Logo de la campanya

La iniciativa popular #novullpagar que s'ha fet a 14 peatges catalans, entre ells al peatge de les Fonts, ha generat cues i retencions coincidint amb la festivitat del primer de maig. Segons la plataforma Prou Peatges, el peatge de les Fonts a la C-16 no s'ha salvat dels col·lapses en aquesta iniciativa que denuncia el greuge cap a Catalunya respecte la resta de l'Estat espanyol amb les carreteres de pagament.

Sota un ambient festiu amb pancartes de la campanya, senyeres, estelades i el soroll constant dels clàxons diversos ciutadans han acudit als 14 punts on s'ha convocat al manifestació per denunciar l'existència dels peatges i de l'allargament de les concessions a les empreses gestores.

Segons informa l'ACN, en el cas de les cabines amb targeta dels peatges afectats, els usuaris que volien passar sense pagar, han premut l'intèrfon d'ajuda i s'han hagut d'esperar a què un treballador s'acosti a ells per apuntar la seva matrícula. Els manifestants han demanat que els deixin passar amb el semàfor en verd, per no cometre una infracció de trànsit. La mitjana de temps que s'ha tardat per passar sense pagar ha estat de tres minuts.

Els peatges on la plataforma Prou Peatges ha convocat la manifestació de manera oficial ha estat el de la C-32 a Vilassar en tots dos sentits; el de l'AP-7 a Martorell en sentit Barcelona; el de la C-33 A Mollet en tots dos sentits; el de la C-16 a Manresa en tots dos sentits; a la sortida de Girona Sud; a la sortida de Figueres Sud; als Túnels del Garraf; a la sortida Amposta-Deltebre; a la d'Ulldecona-Vinaròs; al peatge Terrassa-LesFonts; i a la sortida de Reus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.