El Capio HGC consciencia sobre l'asma i el seu tractament


  • Comparteix:

Imatge del punt d'informació

Imatge del punt d'informació

El tabac, la contaminació i l'augment de les al·lèrgies han provocat una crescuda dels casos d'asma en les darreres dècades. Aquest és un dels aspectes que s'han tractat aquest dimecres al punt informatiu instal·lat al vestíbul del Capio Hospital General de Catalunya (HGC) amb motiu del Dia Mundial d'aquesta patologia. Durant la jornada també s'han ofert demostracions d'ús d'inhaladors i proves de respiració gratuïtes.

Aquest dimecres se celebra el Dia Mundial de l'Asma i per aquest motiu el Capio HGC ha ofert la proves gratuïtes, informació i assessorament a les persones interessades, afectades o no.

El pneumòleg del centre hospitalari Pablo Rubinstein explica què cal fer si es tenen símptomes de dificultat respiratòria. Són declaracions a Cugat.cat.

Pablo Rubinstein

Si es tenen símptomes cal anar al pneumòleg per detectar-ne l'origen. Després si cal es recepta tractament inhaladors que han millorat molt.


La jornada també ha inclòs la projecció d'un vídeo emmarcat en el lema de la campanya 'Asma i esport'. La iniciativa compta amb el suport de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), el Foro Español de Pacientes, el Fòrum Català de Pacients i l'Associació Asmatològica Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.