Detinguts a Sant Cugat els autors del robatori d'un vehicle a Barcelona


  • Comparteix:

La Policia Local ha detingut a dos sospitosos de robatori

La Policia Local ha detingut a dos sospitosos de robatori

La Policia Local ha detingut dues persones que circulaven per la ciutat amb una furgoneta robada a finals d'abril a Barcelona. El cos policial va iniciar un seguiment al vehicle després que aixequés sospites en un control de les vies d'accés i sortida del municipi. En ser interceptats, a l'interior de l'automòbil hi havia diverses caixes de material presumptament robat a un camió estacionat en una via de servei.

El control policial va servir per identificar el vehicle que figurava com a robat al barri de Sant Martí de Barcelona des de finals d'abril. A partir d'aquí, una patrulla camuflada del cos va iniciar el seguiment fins a la intercepció i detenció dels dos individus que hi viatjaven.

Els detinguts van ser lliurats als Mossos d'Esquadra perquè continuessin les diligències pertinents i fossin posats a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.