El segon #novullpagar massiu serà el 20 de maig


Temes relacionats

El #novullpagar massiu es deixa sentir al peatge de les Fonts ( 1/mai/12)

Arriba el primer #novullpagar popular a vies properes de Sant Cugat ( 1/mai/12)

La campanya #novullpagar arriba a Sant Cugat (25/abr/12)


  • Comparteix:

La protesta de l'1 de maig ha provocat retencions a diferents peatges de Catalunya / Font: ACN

La protesta de l'1 de maig ha provocat retencions a diferents peatges de Catalunya / Font: ACN

La campanya #novullpagar de 'Prou peatges' ha convocat pel tercer diumenge del mes un segon dia d'insubmissió multitudinària a una quinzena de peatges del país, entre ells el de les Fonts i Túnels de Vallvidrera. La protesta està convocada a les 12 del migdia i a les sis de la tarda. Després de la convocatòria del primer de maig, els organitzadors han recordat que la protesta contra els abusos dels peatges ha de ser diària.

'Prou peatges' ha celebrat en un comunicat la participació massiva dels catalans en el primer #novullpagar popular i ha exigit a Abertis i a la Generalitat el 'desmantellament dels peatges a Catalunya'. Segons la plataforma, els catalans han enriquit Abertis perquè han pagat desenes de vegades els costos dels peatges.

Per seguir denunciant la situació que pateix el país amb els peatges, la plataforma ha tornat a convocar un segon #novullpagar popular el tercer diumenge de maig. Els organitzadors han apuntat una quinzena de peatges del país on exercir aquest acte d'insubmissió. Entre aquests, hi ha alguns que estan en vies properes a Sant Cugat com el de les Fonts i Túnels de Vallvidrera.

A més, 'Prou Peatges' demana que tothom protesti diàriament i assegura que l'amenaça de multes no és més que una 'enganyifa' per atemorir a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.