Comencen els talls del carrer Diputació de la Floresta


  • Comparteix:

Mapa dels talls de circulació

Mapa dels talls de circulació

Aquest dilluns comencen els treballs de repavimentació del carrer Diputació de la Floresta que obligaran a tallar el trànsit de la via durant tres setmanes. Les obres volen resoldre les deficiències d'urbanització del carrer que va ser remodelat el 2009 per l'empresa Ibersilva SA. L'Ajuntament finançarà les noves obres a través del fons de garantia.

Els treballs, que aniran a càrrec de l'empresa CIC3, es duran a terme per solucionar les deficiències d'urbanització del carrer, que ja es va remodelar el 2009 a través del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL). Unes modificacions dutes a terme per l'empresa Ibersilva SA que posteriorment han donat problemes en l'asfalt.

L'Ajuntament, que finançarà les noves obres, ja ha denunciat Ibersilva SA pels resultats dels treballs de pavimentació i té previst recuperar la resta d'inversió quan es produeixi una sentència judicial al respecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.