Atena Dones demana a les administracions més recursos per lluitar contra els maltractaments


  • Comparteix:

La santcugatenca Emma Vilarasau protagonitza la campanya contra els maltractaments.

La santcugatenca Emma Vilarasau protagonitza la campanya contra els maltractaments.

Atena Dones, amb motiu de la celebració del Dia Mundial Contra la Violència Domèstica, demana a les administracions públiques recursos econòmics per ajudar les dones víctimes de maltractaments. D'altra banda, la presidenta de l'entitat creu que les campanyes de sensibilització no són una eina prou eficaç per lluitar contra els maltractaments sense una formació prèvia contra les desigualtats.

Una vegada més el 25 de novembre recorda la violència d'aquest món patriarcal que pateixen les dones. Per avançar en aquest aspecte i coincidint amb la celebració del Dia Internacional contra la violència de gènere, l'associació santcugatenca Atena Dones fa una petició a les administracions públiques per pal·liar els casos de maltractaments i ajudar a les dones víctimes d'assetjaments, discriminacions i agressions. La presidenta d'Atena, Montserrat Espanyol, demana més recursos econòmics.

Montserrat Espanyol

Per pal·liar els maltrctaments que pateixen les dones es necessiten més recursos. Com cases d'acollida o atenció jurídica a les dones.


D'altra banda, la presidenta d'Atena creu que les campanyes publicitàries que s'organitzen per sensibilitzar la ciutadania de la necessitat de mesures per posar fi a la violència domèstica no són suficients si no hi ha, al darrere, una formació prèvia.

Montserrat Espanyol

Les campanyes poden ajudar a sensibilitzar però és molt important que els ciutadans tinguin una formació adequada.


Atena, que s'ha adherit al Manifest "Construïm una cultura que digui no a la violència contra les dones" de la Xarxa de Dones contra la violència, participarà dimarts a la concentració a la plaça Sant Juame.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.