Les botigues del carrer Major ofereixen una jornada lúdica d'activitats i descomptes


  • Comparteix:

Les botigues del carrer Major oferiran una jornada lúdica d'activitats i descomptes

Les botigues del carrer Major oferiran una jornada lúdica d'activitats i descomptes

Comerços del carrer Major celebren aquest dissabte el 'Happy Day', una festa en què la gran majoria de comerços d'aquest carrer organitzen activitats i descomptes per donar-se a conèixer i atreure els clients. Al llarg de tot el dia, els visitants poden participar en tallers gratuïts i comprar alguns productes a preu de cost en una iniciativa que pretén dinamitzar i reivindicar el petit comerç. Els campions de hip-hop d'Europa de l'Escola Sant Cugat, Rock The Beat, faran una actuació al mateix carrer Major.

Des de les deu del matí, el carrer es guarneix per a l'ocasió i els seus comerços inicien un sèrie d'activitats per captar l'atenció dels santcugatencs. La botiga Tea Shop té previst oferir un tast dels seus productes mentre que Cookiteca organitza un taller d'activitats infantils.

Els descomptes també tenen cabuda en aquesta jornada. De deu del matí fins a les dotze del migdia, Punt de Peix ofereix dos productes a preu de cost i diverses botigues de roba ofereixen algunes peces de vestir amb el 5% de descompte. La propietària d'El Jardí d'Ariadna, Elisa Mesa, ha explicat que l'objectiu d'aquest dia és mostrar al públic els punts forts del comerç local.

Elisa Mesa

Volem que el client santcugatenc vegi que a Sant Cugat hi ha moltes botigues amb encant.




A dos quart d'una del migdia, les botigues especialitzades en vestimenta sortiran al carrer per organitzar una desfilada de moda. La nota musical la posarà el grup de hip-hop Rock The Beat de l'Escola de Ball de Sant Cugat, actuals campions d'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.