Les Jornades de solidaritat amb el poble palestí arriben a la seva 7a edició


Temes relacionats

La 6a jornada de solidaritat amb el poble palestí alerta de la doble discriminació de la dona a Palestina ( 7/mai/11)

Arrenca la 6a Jornada de Solidaritat amb el poble palestí ( 2/mai/11)


  • Comparteix:

Fotografia de la 3a Jornada de Solidaritat amb el poble palestí

Fotografia de la 3a Jornada de Solidaritat amb el poble palestí

La preestrena del documental 'Presoners a la seva terra' i un concert de hip hop del colombià Zefuga donaran el toc d'inici avui a les activitats de la 7a Jornada de Solidaritat amb el poble palestí. La iniciativa, organitzada pel Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i l'Associació Europea de Cooperació amb Palestina (ASECOP), té lloc aquest divendres a les nou del vespre al Casal Popular La Guitza i s'allargarà fins dissabte.

Sensibilitzar els ciutadans respecte la violació dels drets humans que té lloc a Palestina és l'objectiu d'aquest cicle d'activitats, que arriba a la seva setena edició a la ciutat. A les nou del vespre al Casal Popular la Guitza tindrà lloc la preestrena de 'Presoners a la seva terra', un documental fet pel CASC, i hora i mitja més tard serà el torn del hip hop amb tocs àrabs del músic colombià Zefuga.

La iniciativa finalitzarà aquest dissabte amb una xerrada-col·loqui a l'espai gastronòmic Terra Dolça, titulada 'La primavera àrab i la seva repercussió en la causa palestina'. La trobada serà a les set de la tarda i comptarà amb la participació de l'activista de Sodepau, Aritz Nafarroa, el director de l'Institut de Drets Humans de Catalunya, David Bondia i el professor de la Universitat Internacional de la Pau, José María Perceval. Dues hores més tard, a les nou, es tancarà la jornada amb un sopar palestí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.