El Banc de Sang fa una crida als santcugatencs davant la manca de reserves


  • Comparteix:

La jornada serà el 12 i 15 de desembre.

La jornada serà el 12 i 15 de desembre.

Sant Cugat celebrarà els dies 12 i 15 de desembre la Segona Jornada de Donació de Sang, que organitzen el Banc de Sang i l'Ajuntament. L'objectiu de la campanya és aconseguir una major implicació ciutadana que superi les cent-vuitanta donacions que van realitzar-se l'any passat a la nostra ciutat.

Les persones que tinguin entre 18 i 65 anys, amb bona salut i que pesin més de 50 quilos tenen, si volen, una nova cita amb la unitat de recaptació del Banc de Sang. Les visites es faran el 12 i 15 de desembre a la Casa de Cultura i al Club Muntanyenc, respectivament, en una convocatòria oberta a tota la població.

La responsable de la campanya a Sant Cugat, Carme Díaz, ha remarcat que fer la campanya al desembre suposa un problema afegit, a l'hora de recaptar sang:

Carme Díaz

Per Nadal tot està tancat i no podem fer campanyes


Com sempre, la campanya fa una crida als ciutadans perquè se solidaritzin amb la situació d'aquelles persones que requereixen, de forma urgent, una donació per poder tirar endavant:

Carme Díaz

Hi ha uns tipus de grups de necessiten sang sempre


Actualment, un 60% de les intervencions quirúrgiques que es realitzen necessiten sang. Una donació que seria de gran ajuda pels 15 accidents de trànsit greus que tenen lloc cada setmana a les nostres carreteres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.