Comença el període de preinscripció a les escoles bressol municipals


Temes relacionats

Els preus públics de les escoles bressol pugen un 3'8% el proper curs (19/abr/12)

La Generalitat es dóna un any per pagar les subvencions pendents a escoles bressol i de música (18/feb/12)


  • Comparteix:

El període de preinscripció a les escoles bressols municipals dura dues setmanes

El període de preinscripció a les escoles bressols municipals dura dues setmanes

El període de preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2012-2013 comença aquest dilluns. Les famílies amb infants nascuts entre l'1 de gener del 2010 i el 12 de maig del 2012 podran fer arribar les seves sol·licituds a les oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) dels diferents districtes i a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME). El període de preinscripcions finalitza divendres de la setmana vinent.

Per poder fer la sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol públiques cal lliurar els documents degudament emplenats on hi constin els centres desitjats per ordre de preferència.

La documentació necessària per al procediment de la sol·licitud està detallada en un dossier que les famílies han de recollir amb anterioritat a la recepció de l'ajuntament.

Les sol·licituds degudament emplenades es poden lliurar a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) i a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), excepte en cas que el centre escollit en primera opció sigui l'escola bressol de Valldoreix. En aquest cas, la presentació de documents es farà directament al centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.