Dos santcugatencs es llancen a donar la volta al món


  • Comparteix:

Forcén i Farrés en un viatge recent a Jordània

Forcén i Farrés en un viatge recent a Jordània

Una parella de santcugatencs emprendrà aquest juliol l'aventura de fer una volta al món en un viatge que durarà un any i mig i els portarà per més de 20 països de quatre continents. Èlia Forcén i Joan Farrés, cansats de la seva feina, han decidit dedicar els propers mesos a la seva passió i relataran les seves aventures en un blog. Precisament, aquest dissabte explicaran la seva futura experiència en el 2n Congrés de bloggers de la volta al món que té lloc a Barcelona.

Forcén i Farrés emprendran un llarg viatge que els durà a través de l'Àsia central i de l'est, passant per Austràlia, fins arribar a Amèrica del Sud i atravessar el continent fins a Canadà abans de tornar a Catalunya. En aquest viatge per terra, mar i aire, la parella pretén gaudir d'una experiència única abans de decidir com encaminar la seva vida. Èlia Forcén ha explicat a Cugat.cat els motius que els han empès cap a aquesta aventura.

Èlia Forcén

Hi ha gent que ens diu que estem bojos, perquè teníem feina fixa, però estàvem farts perquè la nostra feina no ens donava expectatives.




A més, els dos santcugatencs han preparat un blog on relaten els preparatius del viatge i on explicaran els seus progressos pels diferents països. Forcén ha explicat què es podrà trobar a la seva pàgina web.

Èlia Forcén

A nosaltres ens agrada consultar blogs de viatge i per això a més d'explicar com estem donarem informació que pugui servir al que vingui després.




La parella ha planejat el viatge només a grans trets i anirà improvisant els detalls sobre la marxa i en funció de les seves despeses, ja que la limitació de la ruta seran els diners i no el temps.

Forcén i Farrés són uns dels ponents del 2n Congrés de bloggers de la volta al món que comença aquest dissabte a Barcelona, i on explicaran els preparatius i els motius del viatge, que han avançat a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.