Sant Cugat exposa a Vitòria el seu model de ciutat sostenible


  • Comparteix:

Cartell de la trobada

Cartell de la trobada

Sant Cugat és una de les localitats participants a la trobada 'Ciutats per a una economia verda', que tindrà lloc aquest dimecres i dijous a Vitòria. Representants de ciutats de tot Europa i l'Amèrica llatina es congregaran per discutir sobre mobilitat i ecologia urbana.

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, serà l'encarregat d'exposar el model santcugatenc en aquesta trobada. Els documents que en sorgeixin formaran part del procés de la preparació de la cimera de Rio+20, que les Nacions Unides organitzen afinals de juny per posar les bases d'un creixement sostenible i la reducció de la pobresa global.

Rio de Janeiro, Hamburg, Màlaga i Bogotà són altres ciutats que compartiran espai i experiències a Vitòria durant aquest dimecres i dijous. La iniciativa l'organitza la mateixa capital basca, guanyadora del segell European Green Capital d'enguany, juntament amb la Fundació Conama, una institució privada sense ànim de lucre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.