Arriba a Sant Cugat la recollida de signatures per reclamar la dació en pagament


  • Comparteix:

La PAH de Rubí recull signatures a favor de la ILP

La PAH de Rubí recull signatures a favor de la ILP

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Rubí ha instal·lat fins divendres a la plaça de Sant Pere una parada per recollir signatures per donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) a favor de la dació en pagament. L'objectiu de la plataforma és superar les 500.000 adhesions que permetran portar al Congrés espanyol el debat sobre la reforma de la Llei Hipotecària.

La parada estarà instal·lada tota la setmana davant l'oficina de CatalunyaCaixa per denunciar que aquesta entitat rebutja la dació en pagament com a liquidació del préstec hipotecari. La membre del col·lectiu Carmen Altamirano, que està en procés de desnonament per una hipoteca contreta amb aquesta entitat, demana els suport dels santcugatencs en aquesta iniciativa.

Carmen Altamirano

Estem recollint signatures per presentar la ILP al Congrés. Esperem que tothom ens doni suport perquè és un problema que pot efectar a tothom.


La recollida de signatures s'està duen a terme a nivell estatal i perquè la ILP arribi al Congrés espanyol és necessari obtenir el suport de més de 500.000 persones. La plataforma recollirà signatures a Sant Cugat cada matí de nou a una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.